За нас - I A Craft

За нас

Здравейте приятели!

Ние сме Илиана и Аксиния- две сестри.
Години наред експериментирахме в къщи с различни материали и техники за направата на ръчно изработени декоративни изделия- бижута, украси за интериор, декорация на свещи и стъкло, декориране на черупки от щраусови и гъши яйца и много други.
Открихме, че нашата най- голяма страст са изделията от яйчени черупки, рисувани свещи и ръчно гравирано стъкло.
От черупките на щраусовии гъши яйца правим изключително красиви кутии за бижута. Освен, че са красиви, те могат да бъдат използвани като такива без притеснение, че ще се счупят. Черупките ги обработваме така, че да издържат на голямо натоварване при удар. От яйца можем да направим и най-различни арт проекти, които са подходящи както за запълване на домашния интериор, така и за оригинални подаръци. От тях също изработваме оригинални и красиви бижута както за жени, така и за мъже. При изработката на всички изделия използваме различни техники, включително и ръчно гравиране.
Другата ни страст са рисуваните свещи, подходящи както за подарък, така и за декориране на трапези по различни поводи.
Ръчно гравираните чаши и бутилки са оригинален аксесоар, който е необходим по време на сватбени тържества и други юбилеи. 
Защо се осмелихме да споделим нашето творчество с Вас? В последно време се забелязва тенденция на пазара към повече предлагане и търсене на ръчно изработени издилия. Нашите изделия са направени с много любов, душа и търпение и със сигурност носят частица от тях в себе си.